profil

Virksomheden er grundlagt i 2014 af Jens og Peter. Virksomheden er en familie virksomhed og man kan godt sige at vi er født med farver i blodet. Vi er opvokset med farver indenfor malerarbejde , gulvarbejde og gardiner og har mange års erfaring.

I virksomheden er der plads til både den lille opgave såvel som den store opgave. En god og tæt kundekontakt er udgangspunktet for et loyalt samspil mellem os og kunden. Vi har fuld fokus på kundens tilfredshed og har baseret vores virksomhed på tilfredse kunder.

Vores virksomhed er delt op i fire kasser som hver udgør en forretningsdel. De fire forretningsdele er følgende:

I virksomheden har vi meget fokus på kvalitet, miljøet og et sundt arbejdsklima. Vi stiller altid krav til vores leverandører om at vi skal levere produkter af høj kvalitet og produkter som vil vores miljø det bedste. I vores firma bruger vi nogle af de førende leverandører inden for maling, gulve og gardiner. Vi har stor kendskab og lang erfaring med vores leverandører hvilket sikrer kunden et veludført arbejde.

Resultater der virkelig gør en forskel

​Se Facebook for inspiration

​Følg vores Facebookside hvis du er interesseret i at se vores spændende projekter, som vi ofte poster videoer af. Følg med i hele processen - fra start til slut.

Indhent et gratis tilbud

Udfyld formularen på siden og vi vil snarest kontakte dig med et godt tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​BESØG VORES SHOWROOM OG KONTOR

Stenløsevej 337, Odense SV - Find vej

Kontakt os og book en aftale

Besøg butikken

Algade 2, 5683 Haarby - Find vej

Mandag - fredag: 9.30 - 17.00

​Lørdag: 9.00 - 12.00

Ring eller skriv

​☎ 30 70 30 80

​✉ jens@jakobsensfarver.dk

peter@jakobsensfarver.dk

​CVR: 35633227

​JAKOBSENS MALERFIRMA, GULVE, GARDINER OG FARVER ApS