Farverådgivning

Når vi er ude på en maleropgave, gør vi meget ud af at vise kunden de mange muligheder der er inden for valg af farver til både udendørs og indendørs. Vi er selv født ind i en verden af farver og vi elsker farver.

Farver til indendørs kan mange ting og hvid er ikke bare hvid. Et flot resultat er tit afhængig af at farven passer til den atmosfære og stil som rummet har. Der er rigtig mange ting som man skal tage hensyn til når man ser på farver. Rummenes størelse og loftshøjden har også betydning for valget af den rigtige farve. Husk at farven ikke kun skal være pæn i sig selv men matche og gå i harmoni med andre ting såsom gardiner, gulvet og møblerne i rummet.

Facade farver kan nogle gange være svære at gennemskue. Mange af vores kunder har tit svært med at forklare og vælge hvilken farven de gerne vil have til facaden. Inden for valg af farver til facade er vi eksperter. Vi råder over et kæmpe stort farve kort som viser mere end 140 farver til mur eller træværk. Når vi er ude og besigtige din facade giver vi dig også mulighed for at besøge vores eget udendørs showroom. Vi elsker som sagt farver og det er en fornøjelse og se virkningen af et flot farvevalg efter vi har malet din facade. Vi har rigtig god erfaring med at sætte en lille farveprøve af på din facade inden vi påbegynder malerarbejdet. På den måde sikrer vi os at det er den rigtige farve som er valgt.

Få en snak med os og find den farve der passer til dig.

Når vi har fundet den perfekte farve skal vi derefter vælge det rigtige produkt til maleropgaven. Det rigtige produkt er det produkt som opfylder dine ønsker og behov. I JAKOBSENS MALERFIRMA har vi stor erfaring med vores produkter og gør meget ud af og lave en optimal løsning for dig. Når man skal vælge det rigtige produkt er det ikke nødvendigvis det dyreste som er det rigtige. Her er nogle af de parametre vi kigger på når vi skal vælge et malerprodukt:

  • vaskbarhed

  • holdbarhed

  • glanstrin
  • kvalitet/pris
  • finish
  • diffusionsåben / åndbar
  • hvilken bund har emnet
  • m.m.

Resultater der virkelig gør en forskel

​Se Facebook for inspiration

​Følg vores Facebookside hvis du er interesseret i at se vores spændende projekter, som vi ofte poster videoer af. Følg med i hele processen - fra start til slut.

Indhent et gratis tilbud

Udfyld formularen på siden og vi vil snarest kontakte dig med et godt tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​BESØG VORES SHOWROOM OG KONTOR

Stenløsevej 337, Odense SV - Find vej

Kontakt os og book en aftale

Besøg butikken

Algade 2, 5683 Haarby - Find vej

Mandag - fredag: 9.30 - 17.00

​Lørdag: 9.00 - 12.00

Kontakt Peter Jakobsen

23 83 00 98

​✉ peter@jakobsensfarver.dk

Kontakt Jens Jakobsen

​☎ 30 70 30 80

​✉ jens@jakobsensfarver.dk

​CVR: 35633227

​JAKOBSENS MALERFIRMA, GULVE, GARDINER OG FARVER ApS