Farverådgivning

Opdag de mange muligheder der er inden for valg af farver til både udendørs og indendørs. Vi er selv født ind i en verden af farver og vi elsker farver.

Farver til indendørs kan mange ting og hvid er ikke bare hvid. Et flot resultat er tit afhængig af at farven passer til den atmosfære og stil som rummet har. Der er rigtig mange ting som man skal tage hensyn til når man ser på farver. Rummenes størrelse og loftshøjden har også betydning for valget af den rigtige farve. Husk at farven ikke kun skal være pæn i sig selv, men matche og gå i harmoni med andre ting såsom gardiner, gulvet og møblerne i rummet.​

Når man skal male udendørs, er det vigtig og finde det rigtige produkt. Vi har vores eget mini ”maler lab” hvor vi kan teste gamle malinger og finde frem til hvad emnet er malet med tidligere.

I vores farve showrooms har vi et kæmpestort farvekort som viser mere end 700 op malede farver til væg, facade eller træværk. Kunden har mulighed for at låne vores farver eller bestille et konsulentbesøg.

Få en snak med os og find den farve og det produkt der passer til opgaven.

Når vi har fundet den perfekte farve, skal vi derefter vælge det rigtige produkt til maleropgaven. Her er nogle af de parametre vi kigger på når vi skal vælge et malerprodukt:

  • Vaskbarhed
  • Holdbarhed
  • Glanstrin
  • Kvalitet/pris
  • Finish
  • Diffusionsåben / åndbar
  • Hvilken bund har emnet
  • m.m.​

Resultater der virkelig gør en forskel

​Se Facebook for inspiration

​Følg vores Facebookside hvis du er interesseret i at se vores spændende projekter, som vi ofte poster videoer af. Følg med i hele processen - fra start til slut.

Indhent et gratis tilbud

Udfyld formularen på siden og vi vil snarest kontakte dig med et godt tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​BESØG VORES SHOWROOM OG KONTOR

Stenløsevej 337, Odense SV - Find vej

Kontakt os og book en aftale

Besøg butikken

Algade 2, 5683 Haarby - Find vej

Mandag - fredag: 9.30 - 17.00

​Lørdag: 9.00 - 12.00

Kontakt Peter Jakobsen

23 83 00 98

​✉ peter@jakobsensfarver.dk

Kontakt Jens Jakobsen

​☎ 30 70 30 80

​✉ jens@jakobsensfarver.dk

​CVR: 35633227

​JAKOBSENS MALERFIRMA, GULVE, GARDINER OG FARVER ApS