Farverådgivning Og Produktvalg

Opdag de mange muligheder der er inden for valg af valg af produkter og farver til både udendørs og indendørs. Vi er selv født ind i en verden af farver og vi elsker farver. Vi hjælper gerne med rådgivning af produkter og valg af farver. Vi har i mange år hjulpet private og virksomheder med at finde nogle skønne og smukke farver. Hvis du er kunde hos os, er vores rådgivning gratis og du skal blot ringe til os på tlf. 30 70 30 80 og book en konsulent tid.

Vælg den rigtige farve:

Farver til indendørs kan mange ting og hvid er ikke bare hvid. Et flot resultat er tit afhængig af at farven passer til den atmosfære og stil som rummet har. Der er rigtig mange ting som man skal tage hensyn til når man ser på farver. Rummenes størrelse og loftshøjden har også betydning for valget af den rigtige farve. Husk at farven ikke kun skal være pæn i sig selv, men matche og gå i harmoni med andre ting såsom gardiner, gulvet og møblerne i rummet.


I vores farve showrooms har vi et kæmpestort farvekort som viser mere end 700 op malede farver til væg, facade eller træværk Du har som kunde også mulighed for at låne vores op malede farveprøver med hjem. Farver i rummet har vel aldrig været mere moderne de sidste 20 år. Flere og flere af vores kunder vælger farver til rummet.

Vælg det rigtige produkt:

Når man skal male udendørs, er det vigtig og finde det rigtige produkt. Vi har vores eget mini ”maler lab” hvor vi kan teste gamle malinger og finde frem til hvad emnet er malet med tidligere.

Gennem mange år har vi oparbejdet et stærkt samarbejde med vores leverandører. Vi har fokus på tilfredse kunder, og derfor er det afgørende, at vi bruger de rigtige produkter til opgaven.

Få en snak med os og find den farve og det produkt der passer til opgaven.

  • Vaskbarhed
  • Holdbarhed
  • Glanstrin
  • Kvalitet/pris
  • Finish
  • Diffusionsåben / åndbar
  • Hvilken bund har emnet
  • m.m.

Resultater der virkelig gør en forskel

​Se Facebook for inspiration

​Følg vores Facebookside hvis du er interesseret i at se vores spændende projekter, som vi ofte poster videoer af. Følg med i hele processen - fra start til slut.

Indhent et gratis tilbud

Udfyld formularen på siden og vi vil snarest kontakte dig med et godt tilbud.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​BESØG VORES SHOWROOM OG KONTOR

Stenløsevej 337, Odense SV - Find vej

Kontakt os og book en aftale

Besøg butikken

Algade 2, 5683 Haarby - Find vej

Mandag - fredag: 9.30 - 17.00

​Lørdag: 9.00 - 12.00

Ring eller skriv

​☎ 30 70 30 80

​✉ jens@jakobsensfarver.dk

peter@jakobsensfarver.dk

​CVR: 35633227

​JAKOBSENS MALERFIRMA, GULVE, GARDINER OG FARVER ApS